Karriär

Vi söker alltid medarbetare med passion för investeringar

Medarbetarna på Investor Target är grunden i verksamheten och vårt intresse för investeringar och kommunikation genomsyrar hela verksamheten. Om du delar dessa intressen med oss kommer du att uppleva vår arbetsplats som intressant, rolig, utmanande och varierande.

Har du en passion för investeringar och kommunikation? Då kan du vara vår nästa IR-konsult. Bolaget är ungt och inne i en expansionsfas där vi letar efter drivna personer som vill ansluta till vårt team.

IR-konsult

Just nu söker vi ytterligare konsulter inom Investor Relations och erbjuder antingen fast anställning eller frilansuppdrag. Som IR-konsult kommer du att arbeta med tilldelade kunder samt ingå i projektgrupper vid emissioner och ägarspridningar. I rollen ingår bland annat:

  • Producera och implementera IR-strategier
  • Genomföra IR-analyser
  • Producera finansiell kommunikation (PM, rapporter, memorandum mm)
  • Identifiera nyckelinvesterare till emissioner
  • Vårda och utveckla befintliga kunder

Vi tror att du har erfarenhet inom IR, antingen som konsult på kommunikationsbyrå, nyhetsbyrå inom finans eller i en IR-roll på ett noterat bolag. Du är driven, noggrann, självgående och utåtriktad. Du är analytiskt lagd och har ett aktieintresse.

Du har kompetens inom de kommunikationskrav som noterade bolag möter. Du är en god skribent samt talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Kontakta oss för mer info eller skicka din ansökan redan idag.

Skicka ansökan