15 miljoner till fastighetsprojekt i Båstad

juli 14, 2021

Om Skanbo

Skandinavisk Boutveckling of Sweden AB, eller Skanbo, är ett bolag som verkar inom fastighetsutveckling i Skåneregionen. Som helhetsutvecklare kontrollerar de hela värdekedjan i sina fastighetsaffärer – från att identifiera byggnader eller fastigheter med stor ekonomisk uppsida, till försäljning av den färdigutvecklade fastigheten. Genom att utveckla estetiskt tilltalande hem, där funktionell modernitet, hållbarhet och kvalitet står som ledord, samt den ekonomiska kompetensen att identifiera projekt med hög avkastning, siktar Skanbo på att bli en av de ledande fastighetsutvecklarna i södra Sverige.

Investor Target identifierar och attraherar investerare

Investor Target anlitades av Skanbo i syfte att producera investerarmaterial till ett fastighetsprojekt i Båstad samt att marknadsföra materialet mot potentiella investerare. Kapitalrundan uppgick till 15 miljoner kronor och tecknades till 100 % via Investor Targets investerarnätverk.

”Investor Targets bidrag till finansieringen av vårt projekt i Båstad har varit över förväntan. Vi är mycket nöjda med Investor Targets arbete.”
– Daniel Dysholm, operativ chef på Skanbo

Skanbos bolagspresentation
Skanbos projektpresentation för Båstad

Investor Target är en kommunikationsbyrå med inriktning på investerarrelationer samt kommunikation vid kapitalanskaffning och ägarspridning. Vi arbetar med kunder som vill förbättra sin relation med investerare där vi som extern konsult kan ge andra perspektiv och skapa nytänkande, kreativ och professionell kommunikation.